Her har vi samlet en rekke  spørsmål vi ofte får om våre arrangement. Skulle du ikke få svar på ditt spørsmål på denne siden så ikke nøl med å ta kontakt!

 

–              Hvor kan jeg få kjøpt billetter?

geekevents

Vi har en kiosk som selger både mat og godteri.
Når det gjelder middagsmenyen har vi ikke laget den ferdig enda, men tidligere år har vi hatt pølsegryte, hamburger, lasagne og taco. Vi har også pizza og pølser tilgjengelig alle dager.

Vi tar både kort og kontant!

 

–              Hvordan utvalg har dere i kiosken?

Vi holder tilsvarende priser som butikkene, selvom vi er en kiosk!

Følgende varer er bare noen eksempler som vi alltid pleier å ha, men utvalget vil variere fra LAN til LAN.

I tillegg til dette har vi hver dag en egen middagsrett som man kan kjøpe til en hyggelig pris avhengig av hvor stor porsjon man ønsker 🙂

  • Vi kommer til å selge 0,5l brus til 20kr inkludert pant!
  • Storesjokoladeplater til 35kr
  • Pølse i brød/lompe til 20kr
  • Hel pizza (Dr.Oetker) i forskjellige smaker til 80kr
  • Is selges fra 10kr
  • Vi vil også selge nettverkskabler i forskjellige lengder til gode priser.

 

–             Hva må man ha med seg på LAN?

Her har vi laget en egen pakkeliste som vi anbefaler alle å lese igjennom.

 

–              Er det voksne ledere?

De fleste i styret er rundt 25 år, så svaret er ja. Men de 7 personene som er i styret er ikke nok til et arrangement av denne størrelsen, så vi har totalt rundt 30 frivillige under selve LANet.

Det er jo bl.a vakter ved inngangen 24 timer i døgnet.

 

–              Må de overnatte hver natt eller kan man ha noen dager og bare enkelte netter?

Det er fullt mulig å komme å gå fra hallen som man vil. Man får et armbånd som viser at man har kjøpt billett og har tilgang til hallen. Det er ikke noe problem at foreldre blir med inn for å titte eller levere mat om det skulle være ønskelig. Men vi selger som sagt mat i hallen også 🙂

 

–              Er det mulighet for å dusje under arrangementet?

Ja, det er flere dusjer i hallen, både for jenter og gutter. Det anbefales også på det sterkeste at man tar seg en dusj eller to under arrangementet både for sin egen, men også for de andre deltagerne sin del!

 

–              Er det mulighet for å dra og bade?

Ja, det er mulig å forlate hallen og dra ned å bade på f.eks. Listranda som ligger 10-15 min gå avstand fra hallen.. Vi har imidlertid ikke lagt opp til dette fra vår side, så det gjøres på eget ansvar. Vi anbefaler og oppfordrer heller å benytte seg av en normal dusj i hallen.

 

–              Hvor trygt er dette for en 13-åring?

Med så mange som passer på er dette ikke noe problem. Vi hadde ikke arrangert dette om deltagerne ikke klarte og oppføre seg ordentlig. Da ville vi gått lei og gitt opp. Det er imidlertid ikke tilfellet og vi har ikke støtt på problemer vi ikke har klart å hanskes med enda etter 22 gjennomførte LAN. Det er veldig lett å komme i kontakt med hverandre fordi alle kan samles rundt felles interesser og alle har kommet for å ha det kjekt sammen. Flere har uttalt at dette er høydepunktet i sommerferien og gleder seg faktisk mer til dette en sydenferien med familien. Det er hyggelige tilbakemeldinger å få, og beviser at dette er et bra tiltak 🙂

Hvis det er deltagere under 13 år må vi ha et samtykkeskjema fra foresatte før de får komme inn. Barn utvikler seg i forskjellig tempo, så den avgjørelsen overlater vi til de som kjenner barnet best.

Samtykkeskjema finnes på vår nettside her:

http://esportslangaming.net/samtykkeskjema/

 

Alle våre arrangementer er naturligvis også rusfrie!

 

–              Er det kun lagt opp til å sitte inne og spille hele tiden?

Det vi ser på store LAN som The Gathering i Vikingskipet på Hamar er at noen kommer bare for å spille og være med på konkurranser, mens andre kommer for opplevelsen og for å være sosial. På vårt LAN derimot er det nok ingen som kommer bare for spillingen. Dette er i all hovedsak en flott sosial arena. Vi legger opp til konkurranser i forskjellige PC spill, og noe på TVen. Vi har også konkurranser i kort og brettspill. Sistnevnte har vi også et godt samarbeid med Fredrikstad Kort og Brettspillklubb som kommer med deler av spillsamlingen sin og lærer opp de som vil i en verden av ikke digitale spill. Vi har også nobbiperler som har blitt ganske populært.

I tillegg til dette har vi hver kveld sceneshow med flere forskjellige leker. I all hovedsak legger vi opp til at deltagerne selv leker etter våre instrukser. Det er alt fra stolleken til quiz og andre familieleker.

I de forskjellige konkurransene vi har blir det kåret vinnere som får premier for å gjøre det litt ekstra spennende.

 

På utsiden av hallen er det både skaterampe og fotballbane. Deltagere kan komme og gå fra hallen som de ønsker, så disse kan også benyttes.

 

–              Blir det lagt opp til pauser?

Vi legger opp til stilletid i hallen på nattetid og utover morgenen før alle aktivitetene begynner igjen. Normalt sett er det i 3-4 tiden de fleste legger seg, men man står gjerne ikke opp igjen før 11 tiden, så man får de timene man skal allikevel.

 

–              Tjener dere selv penger på å arrangere dette?

Nei. Vi er en frivillig organisasjon, og vi har derfor ikke anledning til å ta ut lønn for jobben vi gjør. Hadde vi gjort det ville det vært umulig å ha et så godt tilbud som vi har i dag. Vi er over 30 frivillige under selve arrangementet, og styret jobber utallige timer igjennom hele året for å planlegge et best mulig tilbud til deltagerne. Penger fra et eventuelt overskudd går til investeringer til neste arrangement slik at vi kontinuerlig kan øke vårt aktivitetstilbud.

“Glede for meg, er å glede andre”- Kolbjørn Westberg, leder i Esports LAN Gaming.

 

Jeg håper du føler deg mer trygg på arrangementet nå og at du kanskje kan få med seg flere av vennene dine også.

 

Ta kontakt med oss om du fremdeles lurer på noe 🙂